welkom op de website van gebroeders prins in erica en steenwijk: św adres voor schade auto's, onderdelen, occasions en demontage

Autorecycling

Autorecycling Gebr. Prins te Erica, voor gebruikte onderdelen en auto's met schade

Rijp voor de sloop!

Dat is de conclusie, die in de garage nogal eens wordt getrokken wanneer er een schade-auto wordt binnengebracht, of wanneer een APK-keuring voor een wat ouder voertuig een te grote hindernis blijkt te zijn geworden.

Maar waar moet je er mee naartoe?

U hoeft er nergens mee naar toe. Dat klinkt misschien vreemd, maar het is zo. U hoeft alleen maar de telefoon te pakken en even te bellen met "Autorecycling Gebr. Prins". Wij halen dan de betreffende auto bij u op. De auto wordt ter plaatse afgemeld bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer, zodat wij u meteen een vrijwaringsbewijs kunnen verstrekken. Makkelijker kunnen we het niet voor u maken.

En wat minstens zo belangrijk is.

Bij ons bent u er zeker van dat uw sloopauto wordt verwerkt volgens de huidige milieu-normen. Vandaar dat wij ook niet meer spreken van slopen, maar van recycling. In ons bedrijf wordt een auto vloeistofvrij gemaakt en volledig gestript. De goede bruikbare onderdelen worden opgeslagen in ons magazijn. Daar vindt u op een oppervlakte van 3000m2 een ruim gesorteerd aanbod auto-onderdelen van verschillende merken. Het resterende, niet meer te gebruiken metaalgedeelte wordt verwerkingsklaar gemaakt voor de shreddermachine, die het vermaalt. Vervolgens wordt het vemaalde materiaal gesorteerd om uiteindelijk weer dienst te doen als grondstof voor nieuwe producten. Door het toepassen van deze milieuvriendelijke werkwijze is ons bedrijf gecertificeerd door de SGS. Uw garantie voor verantwoorde recycling. Uiteraard komen ook autowrakken bij ons in aanmerking voor recycling. En we kopen niet alleen schade-auto's of afgekeurde voertuigen in van garages, maar ook van particulieren!