Betrouwbare partner in duurzame Autorecycling

Welkom bij Autorecycling Gebroeders Prins B.V., uw betrouwbare partner in duurzame Autorecycling en onderdelenverkoop. Al meer dan 40 jaar zijn wij een familiebedrijf met een passie voor auto’s en het milieu. Wij streven ernaar om een positieve impact te hebben op onze omgeving en bij te dragen aan een groenere toekomst.

Onze Geschiedenis

Het verhaal van Autorecycling Gebroeders Prins begon in 1981 , toen de gebroeders besloten om hun passie voor auto’s te combineren met hun visie op duurzaamheid. Wat begon als een kleinschalig autorecyclingbedrijf, is uitgegroeid tot een toonaangevend en modern recyclingcentrum dat voldoet aan de hoogste milieunormen.

Onze Missie

Bij Autorecycling Gebroeders Prins B.V. geloven we in het belang van verantwoordelijkheid nemen voor onze planeet. Onze missie is om een verschil te maken in de auto-industrie door te zorgen voor een milieuvriendelijke recycling van voertuigen en het hergebruik van kwalitatieve onderdelen. Door ons in te zetten voor duurzame Autorecycling, dragen we bij aan het verminderen van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Onze Diensten

Als ervaren autorecyclingbedrijf bieden wij een breed scala aan diensten, waaronder:

1. Autorecycling: We nemen uw oude voertuig in en recyclen het op een milieuvriendelijke manier. Hierbij worden alle bruikbare onderdelen zorgvuldig gedemonteerd en hergebruikt.

2. Onderdelenverkoop: We hebben een uitgebreid assortiment gebruikte auto-onderdelen van diverse merken en modellen. Dit biedt een kosteneffectief alternatief voor het kopen van nieuwe onderdelen.

3. Milieubewustzijn: Wij zijn er trots op dat we ons inzetten voor milieubewustzijn en duurzame bedrijfspraktijken. Door middel van efficiënte recycling en het terugwinnen van waardevolle materialen, minimaliseren we onze ecologische voetafdruk.

Ons Team

Bij Autorecycling Gebroeders Prins B.V. is ons team onze grootste troef. Onze medewerkers zijn deskundig, gemotiveerd en toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten aan onze klanten. We zetten ons in om een positieve klantbeleving te bieden en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven.

Kwaliteit en Service

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. We streven ernaar om te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Onze processen zijn geoptimaliseerd voor efficiëntie, terwijl we tegelijkertijd de hoogste normen van veiligheid en milieubescherming handhaven.

Samen op weg naar een duurzame toekomst

Bij Autorecycling Gebroeders Prins B.V. nodigen we u uit om deel uit te maken van onze missie om de wereld een schonere en groenere plek te maken. Breng uw oude voertuig naar ons recyclingcentrum of ontdek ons uitgebreide assortiment van gebruikte auto-onderdelen. Samen werken we aan een duurzame toekomst!

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen en kijken ernaar uit om met u samen te werken.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Het Team van Autorecycling Gebroeders Prins B.V.

Demontage auto's

Mercedes Sprinter 3t (906.61), Van, 2006 / 2018
Bouwjaar:
2013
Bouwmaand:
11
Chassisnummer:
WDB9066131S8*****
Motortype:
Diesel Common rail (Turbo)
Cilinderinhoud:
2143
Nissan Pixo (D31S), Hatchback, 2009
Bouwjaar:
2010
Bouwmaand:
1
Chassisnummer:
MBHHFD31S002*****
Motortype:
Benzine
Cilinderinhoud:
996
Suzuki Alto (GF), Hatchback 5-drs, 2009
Bouwjaar:
2009
Bouwmaand:
10
Chassisnummer:
MA3GFC31S003*****
Motortype:
Benzine Multipoint Injectie
Cilinderinhoud:
996
Ford Ka II, Hatchback, 2008 / 2016
Bouwjaar:
2011
Bouwmaand:
1
Chassisnummer:
WF0UXXLTRUAM*****
Motortype:
Benzine Multipoint Injectie
Cilinderinhoud:
1242