Retourbeleid

1. Retourtermijn: Klanten hebben het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.

2. Voorwaarde van het product: Het geretourneerde product moet in originele en verkoopbare staat verkeren, en in de door ons verstuurde verpakking geretourneerd te worden.

 

Retourproces

3. Melding van retournering: Klanten moeten de retournering melden via onderstaande retourformulier en de reden voor retournering opgeven.

4. Goedkeuring van retournering: Het retourverzoek wordt beoordeeld en wordt dan goedgekeurd of afgewezen door de webshop. Klanten worden op de hoogte gesteld van de beslissing.

5. Verzending van het geretourneerde product: Als de retournering is goedgekeurd, moeten klanten het product deugdelijk verpakken en terugsturen naar het opgegeven retouradres. Ze moeten een bewijs van verzending behouden.

6. Terugbetaling of omruiling: Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde product, zal de webshop overgaan tot terugbetaling via de oorspronkelijke betaalmethode of omruiling van het product, afhankelijk van de wens van de klant en de beschikbaarheid van voorraad.

 

Kosten en Verzendinformatie

7. Retourkosten: De klant is verantwoordelijk voor de retourverzendkosten, tenzij de retournering het gevolg is van een fout van de webshop, zoals het verzenden van het verkeerde product of een defect product.

8. Verpakking en verzending: Klanten moeten ervoor zorgen dat het product deugdelijk is verpakt en dat ze een traceerbare verzendmethode gebruiken om verlies of schade tijdens het transport te voorkomen.

 

Uitzonderlijke situaties

9. Defecte producten: Als een product bij ontvangst defect blijkt te zijn, neem dan onmiddellijk contact op met de klantenservice en verstrek foto's van het defecte product. We zullen passende stappen ondernemen om het probleem op te lossen.

10. Verloren of beschadigde zendingen: In het geval van verloren of ernstig beschadigde zendingen, neem contact op met de klantenservice voor verdere assistentie.

Retourformulier

Demontage auto's

Mercedes Sprinter 3t (906.61), Van, 2006 / 2018
Bouwjaar:
2013
Bouwmaand:
11
Chassisnummer:
WDB9066131S8*****
Motortype:
Diesel Common rail (Turbo)
Cilinderinhoud:
2143
Nissan Pixo (D31S), Hatchback, 2009
Bouwjaar:
2010
Bouwmaand:
1
Chassisnummer:
MBHHFD31S002*****
Motortype:
Benzine
Cilinderinhoud:
996
Suzuki Alto (GF), Hatchback 5-drs, 2009
Bouwjaar:
2009
Bouwmaand:
10
Chassisnummer:
MA3GFC31S003*****
Motortype:
Benzine Multipoint Injectie
Cilinderinhoud:
996
Ford Ka II, Hatchback, 2008 / 2016
Bouwjaar:
2011
Bouwmaand:
1
Chassisnummer:
WF0UXXLTRUAM*****
Motortype:
Benzine Multipoint Injectie
Cilinderinhoud:
1242